KUNST&PARKENPAD Zevenaar

Het KUNST&PARKENPAD Zevenaar is een wandelpad door het centrum en door verschillende woonwijken van de stad Zevenaar. Het pad loodst u langs ruim 40 kunstwerken en -objecten en u wandelt door 8 stadsparken. Het is een nieuwe route van ongeveer 22 kilometer lengte, die grotendeels over harde ondergrond gaat. U kunt het pad ook in twee delen wandelen, namelijk een oost-zuid deel en een west-noord deel, elk ongeveer 11 kilometer lang. De route is gemarkeerd met een eigen logo.

Bekijk meer informatie (download PDF)

Smartphone App – Spijkerspots GPS Tour Arnhem

De app leidt je in 45 minuten naar bijzondere locaties zoals een voormalig zwembad, de lege rosse buurt en een verrassende watertuin. Het geluid neemt je mee terug in de tijd. Bijvoorbeeld naar de ontruiming van de wijk na de slag om Arnhem, naar de rosse buurt in de jaren 80 en naar de schooltijd van een wereldberoemde graficus rond. Op de spot beleef je het verhaal en ontdek je hoe het is om te wonen in een hoerenbuurt, je gaat mee met een stiekem bezoek aan een huis in de ontruimde wijk, je beleeft een blunder tijdens de dansles en het zwemexamen overleef je met moeite.

Erica Terpstra Sportfondsenbad

Het Erica Terpstra Sportfondsenbad is een overdekt zwembad met een bassin met acht wedstrijdbanen van 25 meter en een doelgroepenbad met beweegbare bodem, met vier banen van 25 meter. U kunt er terecht voor abonnementszwemmen, recreatief zwemmen, zwemlessen en u kunt deelnemen aan verschillende aquasporten. Er zijn zwemtijden voor alle leeftijden, gezinnen, banen zwemmen, (zwangere) vrouwen, baby/peuters en 50-plussers. Iedere woensdag is er een activiteitenmiddag voor leden van Jip’s VIPclub. De accommodatie beschikt over een vergaderruimte.

Kijk ook op onze Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes en acties. Voor de actuele openingstijden verwijzen we u graag naar onze website.

Kijk op Kunst

Wijchen is rijk aan kunst ‘op straat’. Het boekje ‘Kijk op kunst’ neemt u via één wandel- en drie fietsroutes mee langs de vele kunstwerken die Wijchen rijk is. ‘Kijk op kunst’ is uw gids langs kunst in Wijchen en vertelt u per kunstwerk wie de kunstenaar is en wat het verhaal is achter het kunstwerk. Maak op een laagdrempelige manier kennis met kunst in al haar facetten: modern en klassiek, kleurrijk en sober. De routes beginnen bij het NS station van Wijchen. Het boekje is te koop bij de VVV in het centrum van Wijchen en bij het Museum Kasteel Wijchen.

Sportfondsenbad Dukenburg

Sportfondsenbad Dukenburg is een overdekt zwembad met een 25-meter bassin en een instructiebassin. De accommodatie beschikt over een vergaderruimte. U kunt er terecht voor recreatief zwemmen, zwemlessen en u kunt deelnemen aan verschillende aquasporten. Er zijn zwemtijden voor alle leeftijden, gezinnen, volwassenen, banen zwemmen, vrouwen, baby/peuters en 50-plussers. Iedere woensdag is er een activiteitenmiddag voor leden van Jip’s VIPclub en is er de mogelijkheid om kinderfeestjes te vieren.

Kijk ook op onze Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes en acties. Voor de actuele openingstijden verwijzen we u graag naar onze website.

Nijmeegse Hengelaarsvereniging De Voorn

De hengelsportvereniging biedt hengelsportmogelijkheden op ruim 200 ha water, gelegen in het mooie natuurgebied de Ooijpolder, in de Waal, de Maas en het Maas-Waalkanaal.

VELUWE ACTIEF – OVERSTEEGEN

Vrienden, families, collega’s, kennissen & klasgenoten. Al ruim 25 jaar organiseren wij met veel plezier voor iedere deelnemer een onvergetelijke beleving in de natuur. Van een uurtje tot een hele dag, voor ieder budget, sportief of recreatief, denkers en doeners, jong en oud, individu of groep.
Down Hill Steppen met je afdeling, GPS wandelen rond de Posbank, VeluweScooter Tocht met je vrienden. Of een Veluwe Safari, Schutterstoernooi of teambuildingactiviteiten met je hele bedrijf. En we verhuren Veluwescooters, (elektrische) fietsen, steps, tandems, (elektrische) mountainbikes, bolderkarren.
Kortom: Welkom in Rheden of check onze site!

Sportfondsenbad Nijmegen-West

Sportfondsenbad Nijmegen – West beschikt over een 50 meter bassin met springplanken, een recreatiegedeelte met een glijbaan, een speelbassin, een peuterbad en een buitenbad met grote ligweide. Voor informatie over openingsdagen en – tijden kunt u terecht bij www.sportfondsennijmegen.nl

DoeNijmegen.nl – Diverse Arrangementen

Een middagje toeren op de solex en na afloop smullen van een Nijmeegs Marikenbroodje? Een stadsspeurtocht gecombineerd met een creatieve workshop? Wij beschikken ook over 2 eigen Escape Room met als thema’s The Graveyard en Las Vegas. Bij DoeNijmegen vindt u voor elk gezelschap een passend arrangement.

DoeNijmegen is hét adres voor een goed geregeld uitje. Al meer dan twaalf jaar organiseren wij originele, betaalbare uitjes in en rond Nijmegen. Wij regelen vrijwel alle activiteiten zelf. Dat betekent topkwaliteit voor de beste prijs!

Op onze website vindt u kant-en-klare arrangementen, maar ook losse activiteiten waarmee u zelf uw ideale dagje Nijmegen samenstelt. Hieronder alvast een greep uit ons aanbod:

Citygames

Da Vinci Code

Wie is de Mol?

Ganzenborden

Monopoly

En meer….

Buitenactiviteiten

Solex rijden

Spacescooter

Wandelen – speurtocht

Step
Kroegentocht

En meer….

Binnenactiviteiten

Ik hou van Holland

Ranking your stars
Moordspel

Denken, Doen en Durven Quiz
Samen aan de Mozaïek

En meer….

Al onze activiteiten kunt u combineren met koffie/thee, lunch, borrel en/of diner.

Bent u op zoek naar een sportiever uitje in de buitenlucht dan is het hilarische Bubble voetbal gecombineerd met Football Darts misschien wel iets voor u. Bekijk het op onze website www.bubblevoetbal-uitje.nl.

Markant Outdoorcentrum – Outdoorsporten

Outdoorsporten: Markant outdoorcentrum is dè locatie voor outdoor en recreatie met klimtoren, kanovaren, mountainbiken, boogschieten, gps-wandeltochten en vele andere outdoorprogramma´s. In de zomer een speciaal actief ´summertime´ programma. Het outdoorcentrum is gelegen in het recreatiegebied Stroombroek bij Braamt, aan de voet van de montferlandse heuvels. Een mooie plek voor een actieve dag. Informatie bij www.markant-outdoorcentrum.nl