The Black Fox

Als je van vlees houdt is The Black Fox dé plek voor je! Een restaurant en bar met een ambachtelijke slagerij waar alles zelf wordt gemaakt. We staan 7 dagen in de week voor je klaar, vanaf ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Terwijl onze slager bezig is met het bereiden van de mooiste hammen, worsten, salami’s en andere stukken vlees, kan jij bij ons aan de bar je dagelijkse shot espresso bestellen. En misschien blijf je wel even hangen om de krant te lezen, pak jij je laptop om in alle rust verder te werken óf kom je ‘gewoon’ bij ons lunchen. Om je vervolgens te laten meesleuren in het ritme van de avond. Ontmoet mensen, proef de fijnste whiskeys (we hebben minimaal 22 soorten) en geniet van – al zeggen we het zelf – de beste dry aged steaks. We hebben ons laten inspireren door de Amerikaanse vleescultuur waarin de basis en de kwaliteit voor de producten centraal staan.

Uiteraard hebben we ook aan onze gasten gedacht die liever vis of vegetarisch eten.

P.S. On the go, in a hurry of een perfecte picknick-spot gevonden? Alles is tot 17.00 uur ook verkrijgbaar als take-away.

Eetcafé De Boei

Eetcafé de Boei is een eigentijds eetcafé waar u lekker kunt eten, gezellig kunt borrelen en heerlijk kunt ontspannen. De Boei is gezellig en multifunctioneel. Wij werken bij de Boei uitsluitend met dagverse producten.

Restaurant De Schat

Wij ontvangen u graag!

Onze keuken laat zich het best omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. Dat betekent dat u bij ons bijvoorbeeld langoustines, coquilles, lamsvlees en door onze jager geschoten wild op uw bord zult vinden, maar dan nét even anders bereid. We verrassen u graag. Maar wát u bij ons ook eet: het is altijd bereid met de beste, verse producten. En met veel vakkennis, liefde en toewijding.

Er wordt gezegd dat een goede kok van eten houdt. Daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Als we niet voor u in de keuken staan, gaan we graag zelf uit eten. Om ons te laten inspireren, maar vooral omdat wij ons het leven niet kunnen voorstellen zonder een fantastisch stukje lamsvlees uit de Lozère. Of een zojuist aan land gebrachte heilbot. En die liefde voor eten, proeft u, wanneer u bij De Schat komt eten.

Restaurant De Meesterproef

In ons pand, ontworpen door de Nijmeegse architect Oscar Leeuw, kunt u in industriële sfeer genieten van heerlijk eten en drinken. Bij de Meesterproef koken we volgens oude ambachten en we maken gebruik van lokale producten.

We pekelen, roken, maken zelf worsten, patés, mosterd, jams en chutneys en serveren vlees dat de hele nacht heeft gegaard. We hebben 5 open witte en rode wijnen die regelmatig wisselen, daarnaast serveren we verschillende fantastische gin-tonics.

We werken met alleen lokale leveranciers en verse, seizoensgebonden ingrediënten. We zijn geopend voor lunch en diner van dinsdag tot en met zondag.

Restaurant Humphrey’s

Wilt u gezellig uit eten in Nijmegen dan is Humphrey’s Restaurant Nijmegen echt iets voor u en uw gezelschap. In de oudste stad van Nederland vindt u ook de oudste vestiging van Humphrey’s. Hier begon het allemaal. In 1991 opende Humphrey’s aan de Waalkade in Nijmegen haar eerste eetgelegenheid. Na al die jaren nog steeds het juiste adres voor een avondje gezellig uit. In de zomermaanden kunt u genieten van ons beschutte terras met een riant uitzicht op de levendige Waal.

Restaurant De Firma

Je kan bij ons genieten van een superdiner, maar natuurlijk kan je ook langskomen als je verwend wilt worden met een lekker wijntje of een versgetapt biertje. De Firma is een plek voor iedereen die zich jong voelt en die ervan houdt om verrast te worden. Huisgemaakt, lokaal, vers en duurzaam zijn vanzelfsprekendheden. Goed, simpel eten zonder poespas!

We serveren kleine gerechtjes die je lekker samen kan delen, geïnspireerd op het beste street food van over de hele wereld. De Firma is anders dan anderen en we gaan dwars tegen stijlvervlakking en clichés in.

Strandpaviljoen Dushi

Strandpaviljoen Dushi is een trendy strandpaviljoen waar men het gehele jaar terecht kan. Met ruim 300 terrasplaatsen, de unieke ligging en het oogstrelend uitzicht over de Mookerplas kan Strandpaviljoen Dushi met recht de parel van Middelaar/Plasmolen genoemd worden. Wij zijn geopend vanaf 10.00 uur ’s morgens, 7 dagen per week, het gehele jaar door.

Tevens verhuur van partyboot, sloep, motorboot, kano of waterfiets na voorafgaande reservering.

Restaurant De Loopplank

Een loopplank naar rust, gezelligheid, en een meer dan uniek uitzicht! Restaurant De Loopplank is gelegen aan de Mookerplas bij jachthaven ‘De Driesen’ in Middelaar.

Na een stevige wandeling of fietstocht even uitrustend op ons terras, ziet u Noord-Limburg op z’n mooist. De schoonheid van het water en de groene heuvels, die in alle jaargetijden een schilderachtige sfeer weergeven. Met een beetje fantasie waant u zich in Saint Trôpez aan de Mookerplas, waar de jachten in en uit varen en u van een ongeëvenaard uitzicht kunt genieten.

De Loopplank is voor iedereen toegankelijk. Zowel leden van de jachthaven als passerende wandelaars en fietsers genieten dagelijks van deze geweldige plek. U kunt bij ons terecht voor een verse kop koffie, een stevige lunch of een uitgebreider diner.

Grand Café Rutgers

Naast het feit dat u bij ons heerlijk kunt dineren met uitzicht op het Rhederlaag stellen wij de locatie ook tot uw beschikking voor het organiseren van al uw bruiloften, feesten en partijen,  op maat gemaakt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een van onze heerlijke buffetten of bbq`s, een swingende feestavond, een luxueus diner of ontspannen vergaderen ? U kunt het zo gek niet bedenken of wij realiseren het voor u.

Gasterij De Kommensaal

Beleef bij ons de smaak van verse streek- en seizoensgebonden producten. Wij bereiden onze gerechten op authentieke wijze met een moderne twist. Een stoere menukaart ‘van boer tot bord’! Stel zelf je 3 gangen menu samen voor € 27,50 p.p. Je hebt keuze uit een voor-, hoofd- en nagerecht van de gehele kaart. Heeft u iets te vieren met familie, vrienden of collega’s? Feestlocatie ‘De Kommensaal’ staat garant voor een geslaagd feest! Geen vraag is ons te gek. Wij maken uw feest graag uniek en onvergetelijk.

We verwelkomen u graag!