WSV De Engel

Huurders van tijdelijke ligplaatsen (passanten en tijdelijke ligplaatshouders), dienen zich bij aankomst te melden bij de havenmeester. Op het haventerrein en op de steigers zijn drinkwaterkranen aanwezig. Op het haventerrein en op de steigers zijn eveneens aansluitpunten aangebracht voor elektriciteit. Men mag hier gebruik van maken voor klein elektrisch gereedschap (tot een vermogen van 500 Watt). Zowel op de steigers als in het havenkantoor is WI-FI beschikbaar

Jachthaven Eldorado

Jachthaven Eldorado is al jaren een begrip in de watersport. Niet alleen door de mooie ligging en het schone water van de Mookerplas, maar zeker ook door onze service en kwaliteit. De luxe, one-stop jachthaven beschikt over alle denkbare voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Denkt u hierbij aan de ruime steigers met stroom- en watertappunten, het moderne sanitair, Wi-Fi in de gehele haven, de wasserette, het tankstation en voldoende parkeergelegenheid. En natuurlijk ook het sfeervolle restaurant met een groot dakterras dat spectaculair uitzicht biedt op de haven en de Mookerplas.

WSV Niftrik

De jachthaven kent vele moderne faciliteiten. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een vingerpier en hebben een walstroom aansluiting. Binnen bereik van iedere ligplaats is een slang voor het drinkwater. U kunt met een aparte slang uw boot wassen met Maaswater.

De vereniging heeft een clubschuit genaamd “Dame Kaag”. Bij alle clubactiviteiten en in het vaarseizoen is iedere vrijdag en zaterdagavond de clubschuit geopend. Op de clubschuit zijn ook de toilet- en douche voorzieningen. Het gebruik is voor iedereen gratis.

Binnen handbereik zijn er brandblussers en andere veiligheidsmiddelen op de steigers aanwezig. Tevens is er voldoende verlichting. Ons haventerrein is permanent afgesloten. De elektrische toegangspoort kan uitsluitend per mobiele telefoon worden bediend. Passanten kunnen bij de havenmeester hun mobiele telefoonnummer opgeven voor bediening van de hoofdpoort en een sleutel van de loopbrugpoort verkrijgen (tegen betaling van een borgsom).

Jachthaven De Batavier

In onze gezellige en ruime haven, is plaats voor kleine en grote jachten. Een mooi clubhuis met alle sanitaire voorzieningen en een gezellige bar, op de terrassen met uitzicht op de haven kunt u genieten van een lekkere maaltijd. Dit alles voor redelijke prijzen. Tevens kunt u bij ons tijdens de openingstijden van de Kink diesel tanken, gebruikmaken van het vuilwaterstation en de beschikbare was- en droogmachine.

Lindenberghaven

In de Lindenberghaven is plaats voor maximaal 50 pleziervaartuigen tot 15 meter lengte. U kunt aanleggen zonder melding vooraf bij de havendienst, maar u mag slechts maximaal 48 uur aaneengesloten gebruikmaken van de steiger. Ligplaatsen reserveren is niet mogelijk. De liggelden moet u vooraf betalen bij de betaalautomaat op de steiger. Het kaartje moet op een zichtbare plaats worden aangebracht voor controle door toezichthouders. Er zijn diverse aansluitpunten voor stroom en tappunten voor drinkwater. Douches en toiletten zijn niet aanwezig.

Jachthaven De Driesen

Jachthaven “De Driesen” ligt aan de westoever van de Mookerplas. Met onder handbereik de schitterende natuur die dit gebied kenmerkt. In de nabijheid van het water vindt u een scala aan culinaire mogelijkheden. Niet voor niets noemt men de Mookerplas wel “Lido di Mook”. De haven kent een gezellig restaurant met een bar en natuurlijk een terras met een schitterend uitzicht. Voor een kop koffie, een borreltje, een maaltijd of zomaar een ontmoeting. In het toiletgebouw bevinden zich ook douches met muntautomaat. Buiten, aan de linkerzijde van het toiletgebouw, is een stortplaats voor chemische toiletten en vindt u afvalcontainers.

Graag wensen wij u een plezierig verblijf in onze haven en de omgeving!

Marina Hanzeland

De Gouden Ham is een uitstekende centrale uitvalsbasis om met uw schip de Nederlandse wateren te bevaren. De centrale ligging van de Jachthaven biedt ook aan de passanten uitstekende mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Mooie fiets- en wandelroutes liggen onder handbereik. De Jachthaven is omringd door de dorpen Maasbommel, Appeltern, Alforst en Beneden-Leeuwen. Tevens zijn de steden Oss, Tiel, Nijmegen en Den Bosch in de directe nabijheid. De Jachthaven is ruim voorzien van alle benodigde faciliteiten voor het onderhouden van uw schip.

Jachthaven ’t Eiland

Precies in het hart van de Gelderse waterwereld aan het Rhederlaag bevind zich onze jachthaven. De recreatieplas Rhederlaag telt 350 hectare aan wateroppervlakte en ligt tussen Arnhem en Doesburg aan de IJssel, de mooiste rivier van Nederland. Jachthaven ’t Eiland is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring.

Onze kracht is dat we alle faciliteiten voor uw boot onder één dak bieden. We zijn lid van de HISWA vereniging en sinds 2009 zijn wij ook nog onderscheiden met het certificaat BLAUWE VLAG, hét keurmerk voor milieu en veiligheid. Kortom Jachthaven ’t Eiland is een ideale thuishaven voor u en uw boot. Tevens havencafé Grand Café De Bolder met een ruim terras.

Jachthaven De Rhederlaagse Meren

Ontzanding en het afsnijden van een bocht in de IJssel schiepen de voorwaarden voor de ontwikkeling van dit prachtige watersportgebied genaamd de Rhederlaag. Een apart vakantiegevoel overspoelt je zodra je over de dijk rijdt richting Camping Jachthaven ‘Rhederlaagse Meren’. Lekker uitwaaien, fietsen, wandelen, het water bedwingen middels een boot of surfplank of gewoon lekker onderuit zakken in je strandstoel op ons privéstrand; kortom de tijd nemen om de vrijheid te ervaren. Wij beschikken over een jachthaven met de mogelijkheid om op aanvraag een zeilboot of surfplank te huren.

WSV Maas en Waal

De haven is te vinden op de noordoever van de Maas, direct ten oosten van de brug in de snelweg A73, in de uiterwaard bij het dorp Heumen. U bent van harte welkom in de haven van Watersportvereniging Maas en Waal in Heumen. U kunt gebruik maken van de mogelijkheid om met uw boot hier te overnachten.

Het clubhuis is de gehele dag geopend. Er is echter alleen bediening op zondagmiddag. In het clubhuis vindt u wc’s en een douche. Tevens is er op het terrein een afwasplaats (geen warm water). Uw huisvuil kunt u kwijt in de vuilcontainer.

Het dorp Heumen bevindt zich op ca 1 km afstand. Er is een cafetaria. U kunt gebruik maken van de fiets onder het afdak. Wij wensen u een prettig verblijf in onze haven.