Tankstation De Bijland

Meer dan alleen een tankstation voor de pleziervaart. Wij zijn ook het ideale adres voor een dagje uit, een kinderfeestje, en bedrijfs- en familiefeestjes.
Ons tankstation is gelegen op een zeer centrale plek in de recreatieplas “De Bijland” in Tolkamer, waar water, ruime ligweiden en een mooi zandstrand u vele recreatiemogelijkheden bieden. Wij werken met heel veel plezier en bezorgen u graag een leuk dagje uit!

Hét adres voor brandstof voor de pleziervaart, het huren van een waterfiets of kano, banaanrit, verhuur van luxe loungebedden en parasols, visbenodigheden. Verkoop van watersportartikelen en versnaperingen.

De Lachende Pelikaan

Laat U meevoeren langs over de wateren, op een van de gegraven kanalen, of op de rivier. Beleef in alle rust het prachtige landschap, dat langzaam voorbij glijdt, vanaf het water. Proef de ruimte en de sfeer om U heen, voelen dat je leeft, door weer en wind. Een schip op koers houden, lekker luieren en genieten aan dek of juist actief meehelpen.

Afhankelijk van Uw wensen kunt U het schip huren voor een week, midweek, een weekend of voor dagtochten. Als U wat te vieren hebt kunt U een borrel organiseren aan boord. Een tocht en overnachten op het schip, of een actieve vakantie, want door onze extra materialen heeft U de mogelijkheid te zeilen, vlotten te bouwen, te kanoën of te surfen. Gezellig samen iets heel anders ondernemen met vrienden, collega’s en familie.

Dolfijn Watersport en Recreatie

Bij Dolfijn Watersport en Recreatie in Mook (bij Nijmegen) bent u aan het juiste adres voor actieve en recreatieve mogelijkheden voor een dagje uit. U bent van harte uitgenodigd in het noordelijkste puntje van Limburg!

Wij organiseren onder andere bedrijfsuitjes, sport- en introductiedagen. Daarnaast beschikken wij over een terras aan het water waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Ons terras is zeven dagen per week geopend vanaf 10.00 uur. De keuken is geopend van 10.00 – 20.00 uur.

Wij bieden diverse mogelijkheden op het gebied van activiteiten en verhuur van o.a. kano’s, motor- en zeilboten en sloepen. Avontuur, sport, gezelligheid en lekker buiten zijn in een prachtige watersport-rijke omgeving. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagde dag!

Watersportcentrum Sportex

We’ll take you where the action is!

Sportex verzorgt een uniek, avontuurlijk en inspirerend bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, personeelsuitje, of teamuitje. Sportex geeft ook bedrijfstrainingen, samenwerkingstrainingen, leiderschapstrainingen en teambuilding activiteiten. Voor scholen, groepen of families organiseert Sportex een passend en onvergetelijk (re)creatief of actief programma.

Een evenement georganiseerd door Sportex is maatwerk en bestaat uit een (re)creatief, sportief, cultureel of combinatie programma dat opgebouwd kan worden uit verschillende activiteiten. Indien gewenst kunt u uw evenement combineren met een lunch, barbecue of buffet.

Jachtcharter Cornelissen

Jachtverhuur Cornelissen in Gendt is gelegen aan de Waal bij de Kop van Pannerden tussen Arnhem en Nijmegen in het Gelderse Poort natuurgebied met directe aansluiting met de Maas, Pannerdensch Kanaal, Neder-Rijn, IJssel en Lek.

De op onze eigen werf gebouwde en onderhouden jachten zijn technisch en optisch in zeer goede staat. Tevens verhuur van diverse motorjachten. Een mooie route om vanuit Gendt uw vaarvakantie te beginnen is bijvoorbeeld de ronde Pannerdensch Kanaal via de IJssel naar de randmeren bij Muiden de Vecht door de stad Utrecht, Merwedekanaal, Lek en Nederrijn terug naar Gendt.

Kanoverhuur Oost

Familiedagen, scholen, bedrijfsuitjes of gewoon een gezellige middag met vrienden. Kanovaren is het ideale dagje uit. Ons vaargebied ligt in Gelderland en Overijssel en we zijn de grootste kanoverhuurder in Oost-Nederland. Inmiddels beschikken we over 30 kano’s dus grote groepen zijn geen probleem.

We hebben kanotochten op het Apeldoorns Kanaal, Berkel, Grift, Linge, Oude IJssel en de Zandwetering. Verder hebben we toegang tot de meeste recreatieplassen in de regio zoals Bussloo, Stroombroek en Rhederlaag.

Neem voor het huren van kano’s of een passend aanbod altijd contact op.

Van Amerongen Training – Buitensport

Samenwerken, uitgedaagd worden om grenzen te verleggen, hindernissen bedwingen, pijl en boog schieten, het water op en vuil worden. Dat zijn de uitgangspunten voor de groepen, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Onze ervaren instructeurs passen de mate van actie en uitdaging aan de groep aan. Er zijn op het terrein uitdagingen in alle soorten en maten voorhanden. De instructeurs temperen druktemakers en betrekken diegenen die niet willen of durven op een andere manier bij de groep. Het doel en de wensen van de klant vormen altijd het uitgangspunt. We verzorgen zowel kinderfeestjes als bedrijfstrainingen. Daarnaast bezorgen we groepen schoolkinderen en jeugd een uitdagende ervaring. Indien gewenst wordt de dag of het dagdeel aangevuld met lunch, buffet of barbecue.

Waterski- en wakeboardschool De Uitvliet

De Uitvliet in Appeltern is de plek om te wakeboarden, waterskiën, wakeskaten of voor banaanvaren. Onze locatie, gelegen op camping het Groene Eiland te Appeltern, is uniek in Nederland. We hebben een beginners- en tevens bananenbaai. De Maas leent zich uitstekend om op te wakeboarden en te waterskiën en in de baai kun je na afloop lekker uitpuffen op het strand of bij de kantine, een biertje drinken, genieten van het zonnetje.

Wil jij een keer waterskiën of wakeboarden? Wij garanderen dat je de eerste les al staat. Dankzij onze speciale boemboot, waarbij je ‘aan een stok’ naast de boot wakeboard en wij je perfect kunnen coachen. Ben je een ervaren wakeboarder, -skater of waterskiër en wil je eens achter een van onze vier speciale boten hangen, serieus lessen volgen, je skills verbeteren, wij maken er een dag van die je niet snel meer zult vergeten.

Riverside Verhuur

Activiteiten voor jong en oud. In het mooie gebied De Gouden Ham, in Maas en Waal bieden wij tal van mogelijkheden voor zowel gezinnen, vriendenclubs, familie, bedrijven en andere groepen. Heerlijk varen, zeilen of peddelen op het water van recreatiegebied De Gouden Ham. Het kan in onze boten. Elektrosloepen voor groepen tot 11 personen, Giethoornse Punters met buitenboordmotor, zeilvalken en kano’s.

Strandpaviljoen Dushi

Strandpaviljoen Dushi is een trendy strandpaviljoen waar men het gehele jaar terecht kan. Met ruim 300 terrasplaatsen, de unieke ligging en het oogstrelend uitzicht over de Mookerplas kan Strandpaviljoen Dushi met recht de parel van Middelaar/Plasmolen genoemd worden. Wij zijn geopend vanaf 10.00 uur ’s morgens, 7 dagen per week, het gehele jaar door.

Tevens verhuur van partyboot, sloep, motorboot, kano of waterfiets na voorafgaande reservering.